Vols muntar una cooperativa? Aquí tens 7 recursos per començar!

Estàs buscant un model empresarial de gestió democràtica i amb compromís pel teu negoci? Creus que la participació dels socis ha de ser activa amb tot allò relacionat amb la productivitat i el model de treball? Vols dotar-lo de compromís social i convertir-lo en un espai de creixement laboral de qualitat?

Si tens una resposta afirmativa per alguna d’aquestes preguntes, potser la teva solució ÉS aplicar un model cooperatiu als teus negocis. A continuació recollim una sèrie de recursos oferts pel programa aracoop que et serviran per resoldre dubtes i plantejar una estratègia comercial efectiva.

ManualConversio1- Aquesta guia t’ajudarà a conèixer una mica més a fons el món cooperatiu. Hi trobaràs la filosofia, el funcionament i els aspectes de gestió bàsics, el procés de conversió de l’activitat econòmica en cooperativa i la normativa bàsica.

guia_coop2- La Guia Pràctica del Procés de Constitució d’una Empresa Cooperativa vol facilitar el coneixement dels seus procediments de constitució. Hi trobareu una àmplia gamma de recursos informatius, formularis i exemples sobre casos reals.

crear_cooperativa3- Una proposta visual, entenedora i didàctica sobre la creació d’una cooperativa.

Nova_Llei_Cooperatives4- Llei 12/2015 aprovada pel Parlament de Catalunya amb l’objectiu de dotar d’un nou marc jurídic les cooperatives del país.

Informe_economia_social_cooperativa_global_Des145- Cinquanta casos internacionals inspiradors sobre economia social i cooperativa que et serviran d’inspiració.

barometre_cooperatiu_20156- Segon informe de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya destinat a recollir les dades objectives per fer un bon anàlisi de la situació del sector.


7- Espai de debat sobre l’economia social i cooperativa a partir d’entrevistes, experiències i materials audiovisuals.

També podeu consultar les Preguntes més freqüents que resol l’espai web d’aracoop.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s